Vi som jobbar här

Katarina Pardinus

Reg. Fastighetsmäklare
Direkt nr: 08 59906499
Mobil: 070 79 75 440
katarina.pardinus@hemmaklarna.se
SÄLJOMRÅDE
Hela storstockholm.

PRESENTATION

Söker ni en dedikerad och engagerad mäklare med öga för detaljer har ni hamnat rätt. Förarbete är A och O i en lyckad bostadsaffär liksom även ett gott samarbete säljare och mäklare emellan.

En bostadsaffär är omvälvande och är en av de största affärerna man gör i sitt liv. Det handlar ofta om galet mycket pengar och det är viktigt att mina kunder kan lita på att jag är vid deras sida vid samtliga delmoment genom hela processen – från första mötet till deklarationshjälp. Det är god service för mig.

Jag jobbar mycket på rekommendation och har många återkommande kunder. Om du vill bli en av dem får du mer än gärna slå mig en signal så berättar jag mer.

BAKGRUND

Efter avslutade universitetsstudier på Fastighetsmäklarprogrammet i Norrland 2009 har jag jobbat igenom i princip hela Storstockholms bostadsområden från Nacka, Saltsjöbaden och Vantör, via Stockholms innerstad till Kista, Sollentuna och Lidingö. Alltifrån små enrumslägenheter om 20 kvm till enorma disponentvillor på halvhektarstora tomter.

Thomas Kihlman

Marknadschef/affärsutveckling
Direkt nr: 08 59906492
Mobil: 076 55 59 855
thomas.kihlman@hemmaklarna.se
SÄLJOMRÅDE
Hela storstockholm

PRESENTATION

Med erfarenhet från bland annat Skandia Mäklarna som Marknadschef samt uppdrag inom Bank och Finans i ledande befattningar ser jag mig som en resurs för Hem Mäklarna! Att se till att vi ligger i framkant med samarbeten, innovativa marknadsupplägg allt som komma våra bostadssäljare och köpare till nytta. Hem Mäklarna är och besitter en stor kunskap om Mäkleri,  kunders önskemål och marknadens lokala beteende.

Bengt Aresik

Reg. Fastighetsmäklare
Direkt nr: 08 59906490
Mobil: 070 79 79 220
bengt.aresik@hemmaklarna.se
SÄLJOMRÅDE
Hela storstockholm.

PRESENTATION

Jag har arbetat som mäklare sedan 2004, både i små organisationer och i stora mäklarkedjor. För mig är kunden alltid i fokus. Varje affär är alltid lika viktig och unik. När du anlitar mig ska du känna ett stort engagemang och förtroende. Det ger bästa förutsättningar för en lyckad affär. Bästa beviset på nöjda kunder är att de återkommer och rekommenderar mig till sina grannar, vänner och bekanta.

BAKGRUND

Jag har studerat på Gävle högskola och registrerade mig som mäklare 2004 och har jobbat som mäklare sedan dess. I mina uppdrag förmedlar jag villor, lägenheter och tomter. Med min breda lokalkännedom och erfarenhet kombinerat med ett personligt engagemang kommer vi tillsammans att genomföra ditt livs affär.