Vi Erbjuder

Komplett Mäklartjänst

Vi skräddarsyr vår mäklartjänst efter dina behov. Via vårt nätverk erbjuder vi dig, rådgivning, homestyling, hantverkshjälp, städning inför visning, flyttstädning samt flytthjälp. Vi har goda kontakter med bank, erbjuder dig överlåtelsebesiktning och energideklaration.

ENGAGERAD FASTIGHETSMÄKLARE

Vi gör skillnaden att förändra din boendesituation och förverkliga dina bostadsdrömmar. Vår styrka är att vi är flexibla, lyhörda och lyssnar på dina önskemål och behov. Vi vägleder dig genom hela din bostadsaffär.

Fotografering

En bild säger mer ä 1000 ord! I vårt koncept ingår det att vi proffsfotograferar din bostad så bildmaterialet blir av absolut högsta kvalitet!

PROVMÖBLERA FÖRE VISNING

Vi erbjuder en funktion via internet där det är fullt möjligt att provmöblera bostaden utifrån sina egna önskemål.

INTERNETANNONSERING

Vi marknadsför er bostad på Hemnet, Blocket, Booli, Hitta Hem och självfallet vår egen hemsida: Hemmaklarna.se.

MARKNADSFÖRING (VIA RIKTADE UTSKICK)

Genom ett riktat utskick i närområdet informerar vi om att en bostad är till salu samt när bostaden skall visas.

Tidningsannonsering

Vi samarbetar med lokaltidningar, DN och Svenska Dagbladet.
Det är dina önskemål och behov som styr var du annonserar.

ÖPPNA & VIP VISNINGAR

Vi genomför öppna och VIP-visningar (personliga visningar) efter dina önskemål. Visningar är vår specialitet. Där skapar vi förutsättningen för en lyckad försäljning.

Engagemang och lyhördhet är enormt viktigt för att skapa ett intresse hos bostadsköparna som kommer på visningen. Vår noggranna uppföljning gör att vi får ut det bästa priset på din bostad.

MATCHNING I VÅRT KUNDREGISTER (PRESUMTIVA KÖPARE)

Inför varje försäljning gör vi en matchning.  Köparna som vi vet söker bostad i området får en personlig inbjudan.

SKYLTNING

Vi marknadsför din bostad i vårt kontorsfönster och i på våra digitala marknadsplatser i vårt område. Vi visar med tydliga vägskyltar var din bostad finns till salu.

DEKLARATIONSHJÄLP

Vid behov hjälper vi  dig att beräkna kapitalvinst och tillhandahåller blanketter som kompletterar din självdeklaration.

TILLÄGGSTJÄNSTER

HOMESTYLING

Med hjälp av våra heminredare lyfter vi fram potentialen i ditt hem. För att få en extra proffsigare presentation och fler intresserade spekulanter på visningen och därmed öka förutsättningarna för att nå ett högre slutpris på din bostad.

FLYTT – OCH VISNINGSSTÄDNING

Vi har ett flertal samarbeten med välrenommerade flytt – och städföretag.

FLYTTHJÄLP

Man har oftast mer saker än man tror. Då är det alltid bra med en extra hjälpande hand. Vi rekommenderar bra samarbetspartners.

MAGASINERING

Om du behöver magasinera möbler och skrymmande föremål så kan vi hjälpa till med att förmedla kontakt.

TRYGGHETSPAKETET – 3 DELAR

Gäller fastigheter (radhus/villa/fritidshus)

ÖVERLÅTELSEBESIKTNING

Vi erbjuder samarbeten med ett flertalet oberoende besiktningsföretag. Efter en besiktning, upprättas ett skriftligt protokoll som ger kunskap om den aktuella fastighetens skick/status. Detta protokoll bidrar till att relevant information ges till spekulanterna och underlättar för köparna att ta ställning hur de ska gå vidare med husköpet.

Se mer här

ENERGIDEKLARATION

En energideklaration måste upprättas. Det finns ett flertal företag som är certifierade energiexperter. Vi hjälper  till med att ombesörja att energibesiktning genomförs.

ÖVERLÅTELSEFÖRSÄKRING

Genom oss kan du teckna en försäkring som skyddar dig som säljare mot anspråk på ersättning för dolda fel.