Lån

Bolån – Snabbt, smidigt och enkelt

Plus Bolån arbetar med förmedling av bolån i samband med din bostadsaffär. Detta är ett resultat av ett unikt samarbete mellan SBAB och fastighetsmäklare. Plus Bolån är också registrerade försäkringsförmedlare och erbjuder två konkurrenskraftiga låneskydd som kan tecknas tillsammans med ditt bolånet. Låneskydd Liv och Låneskydd Inkomst.

Plus Bolån är till för dig som står i livet att genomföra en bostadsaffär och som vill bli en vinnare på bolånemarknaden utan att det påverkar dina övriga bankaffärer – oavsett om du ska köpa eller sälja.

www.plusbolan.se
Gustavlundsvägen 139, Bromma
Tel: 010-490 76 00

BlueStep-lånet kan vara lösningen

Oavsett om du vill lösa skulder och dyra lån, renovera huset eller förverkliga en dröm kan BlueStep-lånet vara lösningen för dig.

BlueStep-lånet är för dig som äger en bostad som är värd mer än vad den är belånad till. Då kan du använda det extra värdet till ett lån som passar just dina behov. Hittills har vi löst skulder eller sänkt månadsbetalningarna för 7 av 10 kunder som har valt att lägga om sina lån till ett BlueStep-lån.

Vi tycker att dina framtida möjligheter att betala för ett lån är viktigare än din ekonomiska historik och vi tar hänsyn till många olika typer av inkomster i vår kreditbedömning – därför kan vi säga ja till fler.

www.bluestep.se
Tel 0770-18 80 20